مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی

باسلام و خسته نباشید برادرم در سال 99 21 99 تصادف کرده ایا روز ولادت نیمه شعبان روز حرام هست؟
و تصادف منجر به تروما شکستگی جمجمه و پارگی پرده مغز شده که منجر به فلج شدن عصب 7 و عصب هشت صورتش شده پرده گوش سمت راست پاره شده و گوشش رو از دست داده چشمش هم دربسته شدن مشکل دارد و بسته نمیشود که منجر به ضعیفیه یک نمره از چشمش نسبت به چشم دیگرش شده دهنش کج شده و در راه رفتن اختلال دارد سمت راست صورت فلج شده و ابریزش بینی هم همچنان دارد
ممنون میشم بفرمایید چه میزان دیه تعلق میگیرد و یا چطور حساب میشود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ماه های حرام ذی القعده و ذی الحجه و محرم و رجب هستند و از لحاظ دیه شعبان ماه عادی است. تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است