مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام و خسته نباشید
ما مستاجری داریم که بسیار بی ملاحظه است. درب های منزل را محکم به هم می‌زند توهین می‌کند صدای تلویزیونش را آنقدر زیاد می‌کند که دو خانه آن طرف تر صدایش می‌رود و آزار دهنده است فرزندانش سر گوشی همیشه دعوا می‌کنند و مادرشان هم جیغ می‌زند و آنها را می‌زند آنها هم جیغ میزنند همسایه ها گله می‌کنند ولی به دلیل بد دهانی به مستاجر ما چیزی نمی‌گویند اجاره اش دوماه عقب افتاده و پول قبض ها را نمیدهد ماهم چندین بار به آنها تذکر داده ایم اما ... ما باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مزاحمت مستاجر مزاحمت سر و صدای همسایه عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر عدم پرداخت قبض توسط مستاجر