مشاوره حقوقی رایگان - شرکت‌ های تعاونی

مدیر عامل شرکت تعاونی از مهر و دسته چک شرکت استفاده کرده است و علی رغم مخالفت اعضا خرید هایی کرده که مغبون شده و مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
حالا طلبکار ها که بعضا ادعای طلب بیش از واقع نیز دارند و میدانند امضا کننده توان پرداخت ندارد از شخص دوم شرکت که در این گونه معاملات دخالتی نداشته و حتی مخالف بوده شکایت کرده و مطالبه وجه نموده اند.
شرکت تعاونی چطور می‌تواند از این مخمصه خلاص شود؟ به واسطه کارهای مدیر عامل شرکت متلاشی شده و درگیر بدهی‌های شخص مدیر عامل شده

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام با توجه به تخصصی بودن موضوع می لایست از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.
اما عجالتا بله یک سری راه حل هایی برای شرکت متصور هست