مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت تعاونی

ضمن سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم
من عضو شرکت تعاونی محل کارم در یک اداره دولتی هستم درجلسه پایان سال مالی مجمع عمومی به کسانی که در جلسه شرکت کردن یک کارت هدیه300هزارتومانی دادن وبه ما که نتونستیم بریم ندادن درصورتی که هزینه اون کارت ها از همه اعضا است حالا بفرمایید من میتونم نسبت به این قضیه شاکی باشم وبه کجا باید شکایت کنم ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید به اداره حقوقی ارگان خود مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دلیل کافی دارید می توانید به عنوان خیانت در امانت به دادسرا شکایت کنید