مشاوره حقوقی رایگان - گزارش حفاری غیر مجاز

درود.
امروز داشتیم کوهنوردی می کردیم که به یک جایی برخورد کردیم که در اطراف آن بیل و کلنگ افتاده بود و گودالی به طول 1 در 2 حفر بود روی آن با یک پتو پوشیده بودند و باد قسمتی از آن را کنار زده بود. اگر اشتباه نکنم داشتند گنج در می آوردند ولی به دلیل روز بودن کسی اون جا نبود. ما از ترس این که وجود افراد با اسلحه اون جا رو ترک کردیم و از ترس این که نکند خودمون گیر بیفتیم یا قتلی چیزی اتفاق افتاده باشد
به پلیس خبری ندادم. آیا نیاز هست الان زنگ بزنم و گزارش بدهم یا نه؟

پاسخ ها :

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

طبق ماده 562 قانون مجازات اسلامی هرگونه حفاری و کاوش برای به دست آوردن اشیای عتیقه ممنوع است و مرتکبین به شش ماه تا سه سال حبس محکوم می‌شوند