مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک عادی شراکتی

باسلام ملکی داریم بصورت گاراژ و زمین که بین دونفر شراکتی بوده و ثبتی نیست و عادی میباشد نفر اول شریک فوت نموده و یکی از وراث ایشان رفته ملک را با شخص سومی قولنامه کرده .. شش دانگ... ولی پولی دریافت نکرده و مبلغی هم که خریدار موقع قولنامه داده نزد بنگاه مانده و بعدا به شرکا گفته و قولنامه را خودش تنها امضا کرده الان من بعنوان شریک مال فوق قیمت بالاتری حاضرم به وراث شریکم بدهم و آنها راضی هستند .. آیا خریدار ی که فقط با یکی از وراث شریکم معامله کرده میتواند روی قولنامه اقدام کند یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگرششدانگ ملک فروخته می تونید به اتهام فروش مال غیر شکایت معامله را باطل کنید ،،،،ضمنا اون ورثه فقط میتونه سهم خودش بفروشد سهم بقیه وراث باطل میشه