مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی سربازی

سلام. تقریبا یک ماه دیگر از خدمت من مونده است. در طول خدمت سربازی متوجه شدم که دیسک گردن گرفتم و بعد هم فتق کشاله ران من پاره شد و عمل کردم بعد از مدتی درد زانوی چپ و کمر من زیاد شد رفتم ام آر آی به من گفتند هم دیسک کمر داری و هم رباط پای چپ تو پارگی دارد ولی کامل پاره نشده است.
با توجه به این که من صورتجلسه ندارم برای این موارد آیا به من چیزی تعلق میگیرد؟ آیا امکان این که به من از کار افتادگی بدهند هست؟ باید چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
بنده سرباز معلم هستم و این آسیب ها در دوره ی آموزشی به من وارد شده.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید درخواست خود را مطابق با مواد 138 و 139 و 140 قانون استخدام نیروهای مسلح به ارگان مربوطه ارائه کنید و هیات مذکور به آن درخواست رسیدگی خواهد کرد و درصورت احراز معلولیت حین خدمت مشمول مزایای ماده 108 آیین نامه استخدام نیروهای مسلح بهره مند خواهید شد .
موفق باشید