مشاوره حقوقی رایگان - سوء پيشينه برای 6 ماه حبس

سلام من 6 ماه حبس تعزيری به جرم خيانت در امانت داشتم كه بعد از 3 ماه تعليق حكم من قبول شد و آزاد شدم آيا ميخواستم بدونم برای اينكه سركار برم و گواهی سوء پيشينه بگيرم سابقه برای من درج شده يا خير؟ ممنون از سايت خوبتون

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

جرائم تعزیری درجه 5 به پایین دارای مجازات تبعی و محرومیت از حقوق اجتماعی نیستند و در گواهی های صادره این جرائم سوء سابقه محسوب نمی شوند صرفا در پیشینه کیفری قید می شوند و..

پرسشگر :

پس چرا ميگن كه 6 ماه تا 2 سال براي گرفتن سوپيشينه و اشتغال به كار مشكل دارم؟

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بله از موارد سو پیشنه است ومحتمل است در سامانه ثبت گردیده باشد.