مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام دو سفته دست بنده از کسی هست حال طرف شکایت خیانت در امانت کرده و بنده که نه سفته را به اجرا گذاشتم نه خرجش کردم صحیح و سالم دست بنده موجود است دادگاه برایم یکسال حبس زده بنده در دادگاه تجدید نظر چه بگویم؟ آیا قاضی ... نیست؟

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام باتوجه یکی ازارکان خیانت درامانت باید مطالبه باشد دراین صورت اگه استنکاف بشه جرم صورت گرفته واین مطالبه باید بصورت رسمی باشه یاطرف شاهد داشته باشه شما به این استناد کنید که تا زمان شکایت هیچ مطالبه نبوده وجرمی محقق نشده وعنصر معنوی بوجود نیامده چون از من نخواسته که تحویل دهم وحالا تحویل دادم ومرتکب جرم نشدم.