مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت ضامن وام

سلام با آرزوی قبولی نماز و روزه
دوستان من میخواهم ضامن گرفتن وام برای از همکارام بشوم ولی دو دل هستم لطفا راهنمایی کنید. اگر ضامن او شدم از او چک بگیرم بهتر هست یا سفته؟ شرایط نوشتن چک یا سفته که بابت چی هست رو کلا برای من توضیح بدهید. خیلی استرس گرفتم. ممنون میشم سریع راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
حتما چک خودشان را تحویل بگیرید.
یک قرارداد خصوصی منعقد نمایید و درج کنید در صورتی که اقساط پرداخت نشد علاوه بر اینکه مبلغ چک قابل دریافت می باشد به اندازه.... درصد از مبلغ چک به عنوان وجه التزام دریافت خواهد شد.