مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از شماره حساب

چند روز پیش من ثبت شکایت در مورد پول فروش سهام کردم تقریبا 7ساعت دیگر از یه شماره تهران 021 داشت بهم زنگ زد و خودشو کارگزای بانک ... که من از همانجا ثبت شکایت کرده بودم، معرفی کرد و از من شماره حساب خواست و من هم دادم ایا مشکلی هست گرچه فعلا تو حسابم چیزی نیست ولی در کل مشکل میخورم در اینده

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام، سعی شود بدون شناخت شماره حساب در اختیار کسی گذاشته نشود.