مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فاطمه

سلام من می‌خوام اسممو از فاطمه به ارمغان تغییر بدم.
چون اسم فاطمه زیاد شده است
و خب می خواستم بدونم میشه؟
شهرستان قم هستم.
فاطمه را به چه اسمی در کل میشه تغییر داد
به 18 سال نرسیدم...
و پدرم و خانواده موافق تغییر نام بنده هستند لطف می کنید بگید میشه یا نه چون واقعاً تحمل فاطمه رو دیگه ندارم.
عده ای واقعاً الفاظ ناشایست میذارن رو اسم فاطمه در کوتاه و مختصر کردن اسم

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

از طریق دادگاا اقدام به تغییر نام کنید هرچند اسامی مذهبی رو سخت تغییر میدن

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

باید دادخواست تغییر نام بر علیه اداره ثبت احوال مطرح کنید و اذعان کنید که از کودکی شما رو بنام ارمغان صدا میزنن و استشهادیه ای هم باید تنظیم کنید که دارای دو اسم هستید و از بچگی به نام ارمغان میشناسنتون ، فقط اسم شناسنامه ای شما فاطمه هست وکسی شما رو بنام فاطمه نمیشناسه

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام نام فاطمه ،زهرا قابل تغییر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید