مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق به خواست زوجه

باسلام
نزديك ١٥ماه ميشه بازوجه عقدكردم ودراين مدت تمام مخارج ونفقه راپرداخت كردم وهيچ مشكلي ندارم به علت دخالت اقوام اومده درخواست طلاق داده به علت سوءمعاشرت وسو ءرفتار وتفاهم اخلاقي نداريم كه درجلسه اول ريس دادگاه بعد ازدفاعيات دوطرف اعلام كرد تا شوهرت راضي نباشه نميتوني طلاق بگيري وحكم عدم تمكين هم گرفتم شنيدم اگه زوجه روحرفش پافشاري كنه كه رو عسروحرج هستم ودوام زندگي برام سخته بعد چندوقت دادگاه طلاقشو ميده واقعيت داره لطفا راهنماييم كنيد خيلي ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .البته اثباتش سخت است و حتی با رای ترک انفاق نیز می تواند طلاق بگیرد.