مشاوره حقوقی رایگان - فرم اصالت سلاح

سلام سلاح بدون جواز من در سال 90 مشمول عفو رهبری شد و از انجایی که کارمند سازمان بازرسی بودم تحویل قوه قضاییه شد و خارج از نوبت کارشناسی شده و جواز صادر گشت و یک دوره هم تمدید شد در حال حاضر اسلحه را واگذار کرده ام ولی کارشناس سلاح سپاه در مرحله ی اخر فرمودند در پرونده فرم اصالت سلاح که مربوط به منبع تهیه سلاح میباشد در پرونده نیست و فرم ج برای نقل و انتقال صادر نمیشود
چه باید کرد به کدام مرجع باید شکایت یا مراجعه کرد ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه انقلاب اسلامي اگر فرم اصالت ندارد
اگر رجييتر نيروهاي مسلح داشته بايد دادسراي نظامي مطرح بفرماييد