مشاوره حقوقی رایگان - درخواست گرفتن برای سلاح بدون مجوز

سلام بنده جانباز وازاده هستم ویک تفنگ شکاری به من هدیه دادند که مجوز نداره میخواستم ببینم برای گرفتن مجوز چه میتوانم بکنم واگر نیاز شد تفنگ را ببرم ایا امکانش هست بگیرند واگر هم تفنگ را بین راه گرفتن چه میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا اینکه از شما گرفته شود وجود دارد چون بدون مجوز است از طریق مراحع ذیصلاح نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن مجوز برای تفنگ شکاری شرایط خاصی وجود خواهد
داشت که