مشاوره حقوقی رایگان - میزان خسارت افت قیمت

با سلام و احترام
در خصوص نحوه و میزان محاسبه افت قیمت سوال داشتم
در تمامی آگهی ها و نظرات اینگونه قید شده که کارشناس میزان افت قیمت را محاسبه و نتیجه را اعلام می کند
برای بنده جای سوال است که این کارشناس چگونه این افت قیمت را محاسبه می کند و چرا نحوه محاسبه آن در هیچ جای قانون درج نشده است و آیا این موضوع به سلیقه کارشناس مربوط می شود ؟
مواردی مثل مدل ماشین و میزان کارکرد و یا صافکاری از پیش شده در افت قیمت تاثیر دارد ولی هیچ جا میزان و نحوه محاسبه این تاثیر قید نشده است
مثلا درب یک پژو پارس در یک تصادف آسیب دیده و تعویض شده و بیمه خسارت را پرداخت کرده حالا کارشناس شورای حل اختلاف چگونه برای این ماشین 10 سال کار کرد و با کیلومتر تقریبا 300 هزار ، افت قیمت تعیین می کند
آیا یک کارشناس در تهران نظرش با یک کارشناس در جنوب یکی است ؟
مطمئنا اینگونه نیست
اگر هم باشد چرا این قانون در اختیار خسارت دیده قرار نمیگیرد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

افت قیمت با توجه به عرف قیمت بازار خودرو تعیین میشود