مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تادیه

با سلام، با احترام، تلفن همراه بنده در سال 97 سرقت شد و بعد از 4 سال تونستم سارق رو پیدا کنم و 5 میلیون مبلغ گوشیو رو بگیرم.
من تو این 4 سال مجبور شدم 35 بار از کارم مرخصی بگیرم و بارها هزینه ایاب و ذهاب از منزل به دادسرا ی ملارد و دادسرای شهریار و شورای حل اختلاف و کلانتری و محل کارم در میدان انقلاب تهران و محل زندگی متهم در خادم آباد ( برای جلب) پرداخت کردم.
آیا میتوان برای جبران این دوندگی ها و هزینه ایاب و ذهاب ، از محکوم مطالبه وجه کرد؟