مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری اينترنتی

من از يك سايت كلاهبرداري اقدام به خريد ارز ديجيتال كردم كه مبلغ مورد نظر از طريق درگاه پرداخت اينترنتي ... پرداخت شد، يعني كه پول من ابتدا به حساب درگاه اینترنتی پرداخت ... وارد ميشود و سپس شركت مورد نظر. حالا سوال من اينه كه درخواست استرداد وجه بر عليه كي بايد نوشته بشه، درگاه پرداخت اینترنتی يا شركت مورد نظر؟

و اين نكته هم بايد در نظر گرفته شود كه من با اعتماد به درگاه پرداخت اینترنتی به سايت مورد نظر اعتماد كردم زيرا ميدونستم كه درگاه پرداخت اینترنتی بي جهت به كسي درگاه پرداخت نميده كه اشتباه ميكردم و در اين كلاهبرداري درگاه پرداخت اینترنتی هم مقصر است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید از هر دو شکایت نمایید و پلیس فتا به کشف ارتباط این دو شرکت می پردازد.