مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر انداختن در جلسه دادگاه

با سلام
اینجانب (به عنوان متهم) ( تهمت دزدی ) در تاریخ ابلاغ شده برای مواجهه حضوری در دادگاه به خاطر شغلم که خارج از استان محل سکونت است و فاصله ی خیلی زیادی که با محل سکونت و دادگاه دارد و همچنین موافقت نکردن کارفرما با مرخصی اینجانب در تاریخ جلسه دادگاه قادر به حضور در دادگاه نیستم. برای به تاخیر انداختن در جلسه دادگاه مثلا 15 روز دیگر باید چه کاری انجام دهم. چه درخواستی بدم؟
اگر حضور پیدا نکنم چه اتفاقی می افتد؟؟
خواهشمندم راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید با خودتان حضور پیدا کنید یا وکیل بگیرید

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

موضوع شما از مصادیق عذر موجه نیست لذا در صورت عدم حضور می بایستی وکیل معرفی کنی

پرسشگر :

به دلیل مشکلات مالی نمیتوانم وکیل بگیرم.
اگر حضور پیدا نکنم جلسه دیگری بخاطر عدم حضور من تعیین میشود یا خیر؟ یا رای صادر میشود؟؟

پرسشگر :

میتوانم اضحارات خود را در لایحه ای تنظیم کنم و توسط شخص دیگری به دادگاه تحویل دهم؟؟ قاضی قبول میکند؟؟

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام باارائه دلائل ومستندات خودوتقدیم درخواست کتبی با مراجعه حضوری به شعبه درخواست فرجه دوهفته ای نمائید .