مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام. مصادیق عدم تمکین همسر چیست؟ خانم بنده تنهایی مسافرت میرود. مایل به رابطه زناشویی نمیباشد. در صحبت کردن احترامی برای من قایل نمیباشد. مشاجره میکند. بار اثبات این موارد با بنده است؟ چون ممکن است در دادگاه کتمان کند. خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

رابطه زناشویی تمکین خاص میباشد باید بیشتر توضیح دهید تا راهنماییتان کنم لطفا تماس بگیرید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام از جمله مصادیق نشوز زن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
اصرار به فراهم آوری زندگی تشریفاتی و مخارج بی دلیل زیاد؛
رفت و آمد زیاد و تفریحات بیش از عرف با دیگران بدون رضایت شوهر؛
ایجاد شرایط زن سالاری در منزل؛
عدم ارضای جنسی مرد؛

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
این رفتارهایی را گفتید مواردعدم تمکین خاص وعام است باید باشاهد اثبات کنید