مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام خسته نباشید .
بنده با مامور پاسگاه به در خانه همسرم رفتم برایی بازگشت به خانه ولی او برنگشت و ازدواج مجدد را از مرکز خدمات الکترونیکی ارسال کردم که جوابش رد خورده چون همسرم به دروغ میگوید برمیگردم
1 باید چگونه ثابت کنم دروغ میگوید?
2 از طرفی هم مهریه اش را اجرا گذاشته چگونه میتوانم تا پرداخت مهریه نرسیده بنده حکم ازدواج را بگیرم. چون میگویند اول باید مهریه پرداخت بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در این مرحله درخواست ازدواج مجدد به نفع شما نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ابتدا باید دادخواست هالزام به تمکین بدهید و اجرائیه صادر شود اگر اجرا نشد آنوقت دادخواست بدهید. ولی توصیه میکنم زندگیتان را حفظ کنید و همسرتان را برگردانید .با شکایت و شکایت کشی و با تیربار به سینه دیوار چسباندن همدیگر نمیتوان زندگی را پی گرفت چرا که بنیان زندگی مودت و رحمت است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم تمکین خانم ثابت شود تا بتوتنید درخواست ازدواج مجدد بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استناد به شهادت شهود
ازدواج مجدد شرایط دارد که در صورت احراز قاضی حکم به آن می‌دهد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

صرفا پس از صدور حکم عدم تمکین و اثبات نسوز خانم ، دادخواست ازدواجدمجدد به نتیجه می رسد . در ضمن عدم تمکین تاثیری در مطالبه مهریه ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید از واحد اجرا بخواهید زوجه زا تا منزل همراهی نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست الزام به تمکین بدهید تا ایشان محکوم به تمکین گردد.
اگر باکره باشد حق حبس دارد. یعنی تا مهریه پرداخت نشده می تواند تمکین نکند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به اجرای حکم تمکين اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

گزارش مامورانتظامی و ارسال اظهارنامه می تواند کمک حال شما در پرونده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی زوجه بر نگشته قاضی باید طبق نظر آن مامور در مورد عدم تمکین زوجه حکم صادر می کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دادخواست عدم تمکین داده و گواهی نشوز اخذ نمایید مهریه به هر روی باید پرداخت گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دادخواست الزام ب تمکین بدهید وپس از گرفتن حکم درصورتی که تمکین نکرد دادخواست اجازه ازدواج مجدد بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منتظر باشید تا رای دادخواست تمکین صادر و ارسال شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص مهریه می توانید درخواست اعسار دهید و در خصوص عدم تمکین و دروغگویی ایشان نیز می توانید مجدداً درخواست الزام به تمکین دهید