مشاوره حقوقی رایگان - مشکل افت قیمت ماشین مگان

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده ماه پیش با یک دستگاه ماشین مگان مدل 88 تصادف کردم و از سمت چپ ماشین سپر و سینی کف ماشین و گلگیر سمت چپ آسیب دیده و بنده مقصر شناخته شدم و بیمه به اندازه سقف بیمه من یعنی 11 میلیون به ایشان پرداخت کردند اما ایشان مدعی شدند که این مبلغ خسارت کم بوده و همچنین افت ماشین هم باید حساب شود و از من به شورای حل اختلاف شکایت کردند و مدعی هستند که 10 تا 15 میلیون دیگر باید دریافت کنند. از نظر شما متخصصان گرامی مبلغ مابه تفاوتی که برای ایشان در نظر میگیرند چقدر است زیرا پرداخت هزینه برای بنده بسیار سخت است و خودم سرپرست خانواده هستم .
پیشاپیش از شما بزرگواران بسیار متشکرم .

پاسخ ها :

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام به نظر ایشان میتونه مطالبه کنه هم خسارت مستقیم به خودرو و هم خسارت افت قیمت ولی چون خودرو مدل پایین هست افت قیمت بعید هست پذیرفته بشه

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

کارشناس براورد قیمت مینماید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تعیین خسارت توسط کارشناس انجام می شود وکلا در این خصوص تخصصی ندارند