مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم قطعی و برکناری از کلیه پست ها

باسلام
برای فردی حکم قطعی صادر شده و ایشان به اتهام خیانت در امانت و دریافت رشوه محکوم شده است در نتیجه از شغل اصلی که به ان مشغول بود و از ان طریق مرتکب جرم شد کنار گذاشته شد.
ایا به استناد ماده 25 و 26 ق. م. ا ایشان باید در سایر مشاغلی که مشغول هستند مانند عضویت در هیئت مدیره تشکل های صنفی نیز پس از صدور این حکم کنار گذاشته شوند؟

پاسخ ها :

برکناری از کلیه پست ها عضویت در هیئت مدیره تشکل های صنفی خیانت در امانت دریافت رشوه