مشاوره حقوقی رایگان - صدور پلاک موتور سیکلت

باسلام و عرض خسته نباشید ... یه سوال داشتم. بنده یک دستگاه موتور سیکلت از طریق مزایده نیروی انتظامی خریداری کرده ام که فاقد هیچ مدرکی است و تنها یک قولنامه از شخص فروشنده ثالث دارم .. ایا برای این دستگاه سند و پلاک صادر میگردد؟ اگر یکبار دیگر نیروی انتظامی موتور سیکلت من را توقیف نماید تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام با استناد به قولنامه موجود و مدارک مربوط به مزایده نسبت به دادخواست الزام به تنظیم سند و سپس صدور پلاک اقدام کنید.