مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بازنشسته کشور به پسر بیمار

سلام خسته نباشید. من 25سال هستش زیر نظر بهزیستی هستم و از این طریق ماهی 180تومان حقوق دریافت میکنم خودم 7بار در تیمارستان بستری شده ام بیماری من سر و اعصاب روان شدید و جنون ادواری هستش میخواستم بدونم پدرم که زیر نظر اموزش و پرورش کشوری بوده و الان هم 4سال هستش الزایمر داره میتونم حقوق و خانه ی که با پدر بیمارم در ان زندگی میکنم و پدر بیمار خود رو تر و خشک میکنم به من میرسه یا نه لطفا جواب منو بدید

پاسخ ها :

مستمری پدر به پسر بیمار حقوق بازنشستگی پدر به پسر بیمار مستمری پدر