مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام و خداقوت
به دلیل تهمت نادرست همسرم به من، درگیری بین ما ایجاد شد که ایشان را از خونه بیرون کردم
ایشان شکایتهای متعددی از من کرده با این وجود پدرم بارها خواسته که خانمم برگرده ولی خانواده قبول نمیکنند
سئوال اینه به دلیل این که بیرونش کردم آیا میتونم دادخواست عدم تمکین بدم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر زوجه با میل و دستور شما اخراج شده تمکین معنا نمیدهد اما اگر مایل به بازگشت ایشان هستید و شرایط را مهیا نموده اما علیرغم جبران حاضر به بازگشت نیست میتوان دادخواست تمکین داد.پیشنهاد میشود قبلا با دلجویی و‌واسطه تلاش و در صورت عدم نتیجه گیری از طریق دادگاه اقدام نمایید