مشاوره حقوقی رایگان - وسایل خونه رو خانمم برده، بچه رو نمیزاره ببینم، طلاق

از برج 99/9 بچه رو گذاشت پیشم رفت خونه مامانش بعد 2 با تعهد محضری دادم تا برگرده سر زندگیش که 4روز نشده بود بانبول جدید درآورد رفت خونه مامانش
تند تند شکایت میکرد تا به الان که تقاضای طلاق کرده دو روز دیگه وقت دادگاهمه، همه چی منو از مدارک منو کارت ملی برده کارت بانکیمو و سند ازدواج و شناسنامه بچه، وسایل خونه رو برده، مامانشم خونشو عوض کرده نمیزاره ببینم بچه مو تلفن جواب نمیده.ا لان میخوام بدونم چکاری میتونم کنم؟ خانمم بچه طلاقه حرفیه، باتشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارسال اظهارنامه مبنی بر تمکین و‌طرح دادخواست الزام به تمکینو اخذ گزارش صدوده مبنی بر ترک‌ منزل توسط زوجه و ارایه مدارک در دادگاه جلسه طلاق