مشاوره حقوقی رایگان - تهديد

سلام خسته نباشيد
دوست من يه مدت با يه پسر بوده دوست بودن باهم فقط بعد چند ماه يه خواستگار براش مياد كه قبول ميكنه اون پسری كه اول باهاش بوده وقتي قضيه رو ميفهمه ابراز علاقه ميكنه به دوست من اما دوستم خواستگارشو انتخاب ميكنه پسر چند بار اقدام به خودكشي ميكنه تا يه مدت كه ميگذره تو اينستا يكي پيدا ميشه واسه تهديد كردن كه من از رابطه شما خبر داشتمو اگه اينكارايي رو كه گفتم نكنين ابروتون ميبرم پسره رو مجبور به مصرف انواع موادا ميكنه و از دوتاشونم پول ميگيره و هنوزم تهديد ميكنه اين پسر بعد مصرف موادا بيشتر اقدام به خودكشي كرده الان دوست من بايد چيكار كنه از يه طرف هنوزم اون طرف هستو تهديد ميكنه كه خونواده دو طرفو اذيت ميكنه و ابروي همه رو ميبره از يه طرفم اون پسر وضعش خيلي خرابه حتي به دختر گفته بود كه واسه اذيت پسره پياماي خودشو خواستگارشم براش بفرسته و اگه نفرسته پسره رو ميكشه و بارها تهديد به مرگ كرده

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ازفردی که اقدام به تهدیدواخاذی کرده دردادسرای محل طرح شکایت کنند