مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد

همسر بنده یک سال است که درخواست طلاق داده و من هم گفته ام زندگیم را دوست دارم و به هیچ وجه حاضر به طلاق نیستم و من هم مهریه و نفقه را حکم گرفته و برای تنصیف اموال و اجرت المثل پرونده ما با توجه به فرجام خواهی من به دیوان رفته است و الان شوهرم رفته در خواست ازدواج مجدد داده و گفته به علت اینکه " ما 13 ماه است جدا زندگی میکنیم و همسرم قصد طولانی کردن مدت طلاق را با توجه به فرستادن پرونده به دیوان دارد و خودش هم این را گفته که قصد طولانی کردن مدت طلاق را دارم " درخواست ازدواج مجدد دارم. دلیلش را اینی که گفتم ذکر کرده الان میخاستم ببینم با توجه به اینکه درخواست تمکین نکرده و تقاصای طلاق هم از طرف ایشون بوده ایا با درخواستش موافقت میشه و اینکه من در جلسه رسیدگی چه دلایلی را باید ببرم ؟ در ضمن برای مهریه هم اعسار داده و تقسیط شده .

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر الزام به تمکین شما و عدم تمکین شما وابت نشده معمولا موافقت نمیکنند اکر هم موافقت کنند باید زندگی مستقل برای شما فراهم نماید و صنمنا حق طلاق برای شما ایجاد خواهد شد