مشاوره حقوقی رایگان - دعوا با همسایه

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش برای مزاحمت های مکرر همسایه (فیلم از اینکه فحاشی کرده, اب ریخته از طبقه بالا رو سر من ...) به پلیس زنگ زدم وقتی که پلیس اومد دعوا شد و سرش خون اومد و چشم خانومش هم کبود شد که میگه شکسته گوش پدر منم ضرب دیده و نامه از پزشک قانونی داره. یه برگه هم که پلیس دفعه قبل اومده بود نوشته که فحاشی کرده و منو تهدید کرده اون روز اشتی کردیم و شکایت نکرد الان میگه برای اینکه شکایت نکنم 60میلیون میخوام میخواستم بدونم اگه شکایت کنه دیه واقعا 60 میلیونه؟ و ایا مجازات حبس برای من هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکستگی سرش عمیق نباشد دیه 60 اومد نمیشه و درگیری با این شرایط زندان نداره