مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

سلام من از شخصی بخاطر اتهام به زنا شکایت کردم و متن بر مبنای توهین بود ... مدرکی که به دادگاه دادم صوت ضبط شده ای بود که خانومی طی تماس با خواهرم به من تهمت زنا زده بود ... دادگاه رای به توهین و جریمه سه میلیون داد ... من متاسفانه نتونستم اعتراض به رای بزنم .. و جالبه این خانوم رفتن تجدید نظر و هنوز دادگاه و تاریخ تجدید نظر ابلاغ نشده ... من میخوام از این خانوم به جرم قذف شکایت کنم چون واضح بیان میکنه و روابط نامشروع به من نسبت میده.... ایا امکان این شکایت هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام
نسبت دادن عمل زنا به دیگران مشمول عنوان و بزه قذف هستش، چنانچه این عمل محقق شده میتونید شکایت مطرح کنید