مشاوره حقوقی رایگان - بالکن مشرف

سلام.. خونه ی من شرقی غربی است.. که حیاط من سمت شرق میفته.. همسایه ی سمت چپ من آپارتمان سه طبقه دارد.. که تمام زمینش رو بنا گرفته که دیوار آپارتمانش کاملا با دیوار حیاط من مشترک است. هر طبقه یک بالکن به عمق یک مترو نیم به صورت تو رفتگی گرفته ... طبقه اول که پیلوت و پارکینگ است.. طبقه ی دوم بالکن به عمق یک متر و نیم که پنجره اش را انتهای تو رفتگی زده .. طبقه ی سوم به عمق یک و نیم که پنجره اش را در دوطرف تو رفتگی زده.. من میتونم درخواست بستن پنجره رو بدم؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

آن پنجره هایی که به حیات و خانه شما مشرف است باید بسته شود و دیوار بالکن هم باید تا سقف بالا رود اگر راه ورود دارد.