مشاوره حقوقی رایگان - اشرافیت به همسایه جنوبی

بنده ساختمانی طبق پروانه با بالکن های روپوشیده مازاد بر پروانه احداث کرده ام از همسایه شرقی خود رضایت دارم و از طرف غرب به کوچه 6 متری متصل است...الان همسایه جنوبی شکایت کرده و شهرداری حکم تخریب داده...آیا همسایه جنوبی مجاز است شکایت کند؟بالکن های روپوشیده ساختمان من رو به حیاط خودم است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه همسایه جنوبی اقدام کرده و حکم تخریب هم اخذ شده است بنابراین شما بایستی طبق مدارک و مستنداتی که در اختیار دارید نسبت به اعتراض به حکم اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهار نظر کارشناس است