مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد کوچه در ملک شخصی

با سلام بنده در جلوی خانه ام کوچه ای شش متری برای خودم گذاشتم و الان همسایه بعد از چندین سال میخواهد از دیوار حیاطش به طرف کوچه من در باز کند در ضمن این کوچه را فقط برای خودم گذاشته بودم. آیا انها اجازه این کار را دارند لطفا راهنمایی کنید..باتشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر راه دیگری برای رفت و آمد او نباشد می تواند وای اگر راهودبکری دارد و سما حقی به ایشان نداده اید اجازه ایجاد درب بر روی کوچه شما را ندارد