مشاوره حقوقی رایگان - کوچه شخصی

سلام. میخواستم بدونم کوچه شخصی که فقط یک نفر مالک اونه امکان تغییر کاربری دارد یا نه؟
این کوچه مال همسایمونه آیا میشه ما پنجره بزاریم به طرف کوچه یانه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر کوچه ای که بن بست باشد شخصی حساب میشود ولی نمی‌توانید مانع عبور و مرور افراد به آنجا شوید و همچنین اجازه تغییر کاربری ندارد نمی‌توانید به طور مثال کوچه را تبدیل به پارکینگ عمومی کرد یا مغازه یا غرفه احداث کرد مگر با کسب مجوزات مربوطه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کوچه مالک شخصی ندارد و معبر عمومی حساب میشه حتی اگر بن بست باشه و برای نفر باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر بر اساس طرح جامع تفضیلی روستا و طرح هادی ، کوچه عمومی تعیین شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید ، برای اقدام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر باید مجوزهای مربوطه را بگیرد
خیر باید با اجازه ایشان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما حق باز کردن پنجره ندارید و کوچه اختصاصی متعلق به همسایه است.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

تغییر کاربری امکان پذیر نیست و پنجره هم خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید ملک را بازدید نمود می‌توانید به شهرداری مراجعه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علی الاصول میتوانید ولی محض احتیاط قبلش به شهرداری مراجعه کنید اشکالی نداشته باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر نیاز به رضایت و موافقت شهرداری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر منظور شما از کوچه شخصی، کوچه بن بست است طبق قانون مدنی به عنوان قانون مادر کوچه بن بست جزو املاک صاحبین خانه های آن کوچه است و میتوانند تصرفاتی داشته باشند. مثلا از ورود ماشین به داخل کوچه خودداری کنند و یا اقدامی که شما به آن اشاره کردید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

کوچه قابل تملک نیست ولو اینکه فقط یک ملک بدان احاطه داشته باشه. در مورد نصب پنجره بستگی به موقعیت ملک خودتان دارد و بهتره از شهرداری سوال کنید علی الاصول منعی نباید باشه.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کوچه مالک شخصی ندارد و معبر عمومی حساب میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پرسشگر ارجمند
میبایست مجوزات لازم را از شهرداری یا دهیاری اخذ نمایید وگرنه به صورت کلی خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کوجه بن بست دلیل بر تغییر کاربری نیست مگر از طریق شهرداری

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شرایط و موقعیت مکانی مورد بررسی قرار بگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کوچه معبر عمومی است. هرگونه تغییر در ساختمان می باییت با مجوز شهرداری باشد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید از طریق شهرداری اقدام نمایید