مشاوره حقوقی رایگان - قیم من چه کسی بوده است

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامیه دست اندرکاران دادراه.
اینجانب و.ح متولد 4/5/1361 هستم و در سال 7/1377 که پدرم بر اثر تصادف با یک دستگاه آمبولانس هنگام بازگشت به منزل بعد از شیفتکاری بعد از ظهر یعنی ساعت 22 متاسفانه فوت شدند. پدرم کارمند رسمیه اداره اب و فاضلاب بودن با حدود 21یا 22 سال سابقه و در ضمن دارای بیمه عمر نیز بودن‌. خلاصه بعد از فوت ایشان برادر بزرگترم و مادرم من و خواهرم که حدود دو سال از من بزرگتر هستن رو یه روز به دادگاه بردن و قبلش هم خیلی زیاد تاکید کرده بودن که قاضی هرچی گفت میگی جز مادرم و این برادرم به کس دیگری اطمینان ندارم و ... ما هم علی رغم تلاش قاضی که انسان بسیار شریفی هم بودن تا جایی که یادمه چون خیلی تلاش کردن تا من حرف خودمو برگردونم و اجازه بدم تا دولت قیم من باشه ولی از اونجایی که خیلی فشار مرگ پدرم و حساسیت مادر و برادرم به این موضوع به ناچار موجب بدبخت شدن و تباه کردن آینده خودمو فراهم کردم و فقط پافشاری کردم روی قبول داشتن مادرم. بلاخره ایشان شدن قیم قانونیم که من از تنها پولی که اون هم با سماجت رئیس بیمه ... که میخواست دیه پدرم رو پرداخت کنه مبلغ 970 هزار تومان حق هر فرزند پسر میشد رو با حضور خودمون و علی رغم میل مادر و برادرم با اطلاع خودمون در حساب قیم واریز کردن با خبر شدم و دیگر هیچ و از اون موقع تا بحال نه تنها مادرم ریالی به من جز مبلغ 120هزار تومان از همون حق من که از دیه پدرم در حسابش بود واسه خرید یه موتور گازی دست دوم به برادر دیگم تحویل داد دیگه ریالی تا الان که به این سن رسیدم بهم نداده که هیچ هزاران منت بی انتها هم بر سرم گذاشته و میگذارد. پس لطفا راهنمایی بفرمایید اولا حق و حقوقم دیگه شامل چه چیزهایی میشده که البته تا حد خیلی کمی از یکیشون که توسط مادر و برادرم خورده شده با خبرم ولی خواهشاً دقیقا بفرمائید شامل چه حق و حقوق دیگری جز حقم از دیه پدرم که عمده اونم بجز همون 120 هزار تومان که سال 89 شد یه موتور گازی دست چندم توسط مادرم به هزار بهانه دیگه رنگشم ندیدم دیگه چه حق و حقوقی داشتم و از من توسط این دونفر بالا کشیده شده لطفا و خواهشا راهنمایی بفرمایید و بفرمایید که شامل چه حق و حقوق دیگری بودم که تا کنون کاملا ازشون بیخبرم و نمیدونم چی شدن و کجا رفتن. ممنون و سپاسگزارم از دادراه. مرسی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از قیمتون به دادستان شکایت کنید که حساب و کتاب ازش بکشند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اولا تسلیت میگم.ثانیا چون خودتون انتخاب کرده بودین مادرتون قیمتون میشد ولی اگر پدربزگتون زنده بودن میتونستن نظارت کنن.
قیم بودن به این معنی نیست که میتونن در اموال شما دخل و تصرف داشته باشن. اموالی که به نام پدرتون بوده تبق قانون باید بین وراث تقسیم میشد و اگر مادرتون تخلفی کرده میتونین به دادستانی شکایت کنید و حساب دوران قیمومیت رو ازشون مطالبه کنید