مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن در زمان بیماری

با سلام و احترام
مادرم حدود چهار ماه پیش سهم ارثیه خانه پدربزرگم رو بدون دریافت پول به یکی از خاله هایم با دادن امضا واگذار کرد و خاله ام متعهد شد در مقابل سهم مادرم (کلامی) مقداری زمین از مکان دیگری که متعلق به خودش هست رو به خواهرش (مادرم) بدهد (به دلیل اینکه چون می خواهد سهم بقیه رو بخرد پول مادرم رو ندارد) و چکی بدون تاریخ هم به مبلغ سهم ارثیه به مادرم داد ولی اکنون می گوید (بعد از گذشت چهار ماه) وام گرفتم پول شما رو پرداخت می کنم و زمین نمی دهم ناگفته نماند که این خانه متعلق به چند نفر دیگر هم می شد که در ان زمان بقیه را با خرید سهم شان و پرداخت پول امضا گرفت حال با توجه به اینکه مادرم در زمان امضا بیمار بوده و قرص های افسردگی هم مصرف می کرده و پولی هم دریافت نکرده و اعضای خانواده اش هم همراهش نبودن (پدرم یا فرزندانش) چه راهکاری وجود دارد که مادرم مبلغ ارثیه اش رو به تاریخ روز مطالبه کند نه چهار ماه پیش ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

سلام
اصل بر صحت معاملات هست و شما میتونید روی چک اقدام کنید.
مگر اینکه مشخص بشه مادرتون زوال عقلی داشته.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط میتونید چک را با تاخیر تادیه ازش بگیرید، البته راههای دیگر هم هست که اجتیاج به مطالعه متن مبایعه نامه و.... دارد

عنايت الله  عزيزي

عنايت الله عزيزي :

استان :

سلام.آیامعامله شفاهی بوده یاکتبی؟
شماگفتین که قرارشده بجای زمین مادر خاله بهش زمین بده یاپول؟

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام.
جهت پاسخ کامل نیاز مشاوره حضوری یا تلفنی است ولی در پاسخ به سوال شما
تنها را برای ابطال معامله اثبات حجر مادرتون است که اگر پزشکی قانونی قبول کند می توانید معامله را باطل کنید و به قیمت دلخواه بفروشید