مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

با سلام
در درخواست طلاق از طرف مرد حقوق زن چيست و به چه نحوی پرداخت ميشود؟ آيا تا زمانی كه پرداخت نشود حكم طلاق صادر می شود؟
(زن موافق طلاق نيست) مرد ميتواند دليل محكمه ای برای عدم پرداخت حقوق زن داشته باشد؟

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

خیر مرد باید بعد از صدور حکم طلاق و قبل از اجرای ان حقوق زن رو پرداخت کند و طلاق جاری بشه و اگه حقوق قانونی زن پرداخت نشه حکم طلاق جاری نمیشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مرد میتواند هرزمانی زنش راطلاق دهد لکن ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زن است مگراینکه مرد معسرباشد ودادخواست اعسارداده باشدوحکم اعسارگرفته باشدکه دراین صورت هم طلاق ثبت میشود والا خیر طلاق ثبت نمیشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصورتی می تواند زن را طلاق دهد که تمام حق و حقوق زن را پرداخت کند