مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی و ساخت دستشویی

سلام. زمینی به مساحت حدود 900 متر خریداری کرده ام به صورت قولنامه ای. قبلا زراعی بود که به تازگی‌ نهال مثمر کاشته ام و باغ شده. آیا تغییر کاربری محسوب میشه و اینکه میتونم فنس کشی کنم و یه دستشویی داخلش بنا کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری زمین به باغ تغییر کاربری زمین زراعی فنس کشی زمین تغییر کاربری فنس کشی