مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام. احتراما من یک زمین 4/5 هکتاری که هنوز سند نداره را از یک شرکت به صورت قولنامه ای خریدم. دارای مجوز پرورش شتر مرغ است ولی من تمایل دارم در آن باغ پسته درست کنم. آیا می توانم با استفاده از مجوز پرورش شتر مرغ بناهای مسکونی، استخر و فنس دور زمین را بنا کنم و بعد از آن درخواست تغییر مجوز برای احداث باغ را بدم؟ آیا جهاد با تغییر مجوز موافقت میکنه؟ اگر موافقت کرد بناهای احداث شده را خراب میکنه؟ اگر امکان این موارد وجود داره تمایل دارم یک وکیل در استان سمنان وکالت این پرونده را برعهده بگیرد.

پاسخ ها :

علي  ربيعي

علي ربيعي :

شما ابتدا باید برای تغییر کابری اقدام سپس فعالیت را شروع کنید.

حجت اله  مقدادي

حجت اله مقدادي :

استان :

بنا را ایجاد کنید و بعد اگر قصد تغییر شغل دارید بنظر منعی نباشه. چون مهم ایجاد بنا و تغییر کاربریه