مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین به باغ تالار

درود، وقت بخیر.
من یک زمین کشاورزی دیم دارم و حدودا یک هکتار که هر سال داخل آن گندم میکاریم ولی چند سالی حدودا 5 سال هست که خالی هست و چیزی نمیکاریم.
تصمیم بر این داریم که تغییر کاربری انجام دهیم و تبدیل به باغ تالار یا تالار پذیرایی کنیم. که آیا امکان پذیر هست و اول باید به کدام ارگان مراجعه کرد؟ قانونی هست که دیم را به تالار پذیرایی تغییر داد؟
موقعیت زمین از اتوبان تقریبا دویست متر فاصله دارد از بحر آیا باید از اداره راه هم مجوز گرفت یا فقط باید به صنف مراجعه کنم؟
شدنی هست کلا یا خیر؟
چون من تحقیق کرده ام که برای گردشگری خدماتی و این جور کسر کارها بهتر مجوز صادر می‌کنند.
و راه انجام این کار به صورت قانونی چگونه می‌باشد؟
در ضمن زمین مزبور فاقد سند و قولنامه‌ای و معتبر هست و کلا همه‌ی شهر اوقاف هست. ولی با قولنامه
سپاس از زحماتی که برای مشکلات مردم ایران میکشید.

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام مراجعه به بنیاد مسکن و شهرداری ضروری هست

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام اگر اوقاف هست اجازه اوقاف و موافقت جهاد کشاورزی لازمه