مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضمانت مسکن مهر

با سلام ما ضامن شخصی در بانک مسکن و تسهیلات مسکن مهر هستیم با توجه به اینکه فرد مورد نظر اقساط خود را به موقع پرداخت ننموده و حدود دو سه سال هست که وام در حالت مشکوک الوصول می باشد در تمامی استعلام ها در مورد وام مورد نظر با مشکل مواجه هستیم و حتی نمی توانیم ضامن نزدیکان درجه یک خود شویم و پس از پیگیری های فراوان از طرف بانک و ما در بعضی موارد اقساط را پرداخت می کند ولی وام همیشه در حالت مشکوک الوصول هست و مشکل همیشه پابرجاست و با توجه به اینکه تسهیلات مورد نظر فکر کنم 15 ساله و یا 20 ساله هست هنوز سه سال نشده با این مشکل مواجه هستیم و وام مورد نظر در حال حاضر حدود 11 میلیون تومان عقب هست آیا ضامنین می توانند مبلغ فوق را تسویه نموده و برگه از بانک گرفته و مبلغ فوق را از طریق دادگاه مطالبه کنند و در صورت مطالبه آیا می توان توقیف اموال گرفت تا مبلغ را پرداخت نماید و حدود چه مدت طول می کشد و بعد از این مورد چطوری درخواست تغییر ضامنین را دهیم . لطفا در صورت امکان به طور کامل راهنمایی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

شما می توانید اقساط معوق را پرداخت و آن را مطالبه نمایید و تغییر ضامن با توافق طرفین و موافقت بانک صورت می گیرد