مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صندوق بابت به روز ندادن دیه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
من برج 4 سال 99 با موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر حادثه فرار کرد
پرونده تو دادگاه طرح شد صندوق محکوم شد
رسید به اواخر اسفند حواله صادر کرد صندوق نصف دیه من که 24 درصد بود با نرخ سال 99
پیگیر شدم دیدن اشتباه کردن حواله ی بقیه ی دیه رو هم صادر کردن دقیقا 27 اسفند
واریزی دیه به حساب من یکیش 8 فروردین 1400 بود و اون یکی 11 اسفند
سوالم اینه دستم به جایی بند هست که برم شکایت کنم که چرا تو سال 1400 با نرخ سال 99 ریختن یا خیر؟
چون تو 99 330 تومن بود دیه و 1400 شده 480 تومن

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام، پرداخت دیه اگر در سال 1400 بوده باید براساس نرخ دیه سال 1400 باشه،نه سال‌های ماقبل،از طریق اجرای احکام همون دادگاهی که رای محکومیت صادر کرد موضوع را میتونید پیگیری کنید.

محمدرضا ایروانی

محمدرضا ایروانی :

سلام لازم است بابت مابه‌التفاوت دادخواست مطالبه تقدیم کنید

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
اگر دستور پرداخت صادر شده و پرداخت نشده است کوتاهی از صندوق یا بانک بوده، پی‌گیری کنید و به نرخ روز دریافت کنید.

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

محاسبه دیه شما به تاریخ سال 1399 محاسبه می شود و اعتراض هیچگونه فایده ای ندارد

امین صادقپور

جناب آقای امین صادقپور :

سلام خودتان فرمودید حواله یا همان دستور واریز وجه در سال 1399 بوده و فقط زمان واریز به حساب تان بعد از تعطیلات عید بوده که معمولا رویه محاکم در پرداخت چند روز می باشد و مشکلی نیست