مشاوره حقوقی رایگان - هزینه شارژ ساختمان

با سلام و عرض ادب. بنده به تازگی ساکن در ساختمان 13 واحدی و 7طبقه شدم. بقیه واحدها 150متر و واحد بنده 300متر است. همزمان با تحویل ملک از فروشنده متاسفانه تعمیرات اسانسور پیش امده و بقیه ساکنین اصرار دارند که واحد من دو برابر بقیه هزینه تعمیر را بدهم. ضمنا برای شارژ هم اصرار به پرداخت 2برابر شارژ دارند.
حالا دو سوال از خدمت شما دارم
1_ایا پرداخت 2برابر هزینه تعمیرات اسانسور و شارژ بر طبق متراژ ساختمان مبنای قانونی قانون تملک اپارتمانها را دارد ؟
2_ با توجه به اینکه در واقع مالک تا همین بیست روز پیش در ساختمان حضور داشته و حتی با اسانسور بنا به گفته خودش اسباب کشی کرده، ایا هزینه تعمیر بعهده مالک قبلی نیست ؟ممنون میشم از راهنمایی کامل شما و وقتی که می گذارید .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام دریافت شارژ دو برابر به دلیل متراژ بیشتر، غیر قانونی است و اگر تعمیرات آسانسور به واسطه اسباب‌کشی شما و یا بردن وسایل سنگین با آسانسور از جانب شما بوده باشد شما هم در پرداخت تعمیرات آسانسور سهیم هستید اما اگر خرابی آسانسور در بازه زمانی اتفاق افتاده باشد که شما هنوز وارد ساختمان و ساکن ساختمان نشده اید مسئولیتی متوجه شما نیست جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید