مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام ساختمان و شارژ

سلام
1- ما 7 واحد هستیم سه طبقه دو واحدی و یک تک واحدی. آیا هزینه ایزوگام واحد 7 که طبقه بالائی هم هستن بر اساس متراژ دو برابر باید باشد ؟ یک تراس بزرگ هم دارند آیا این تراس در محاسبه متراژ در پرداخت هزینه ایزوگام لحاظ می شود .
2- آیا گرفتن شارژ از آپارتمان دارای دو واحد در هر طبقه و یک واحدی در همان آپارتمان فرق می کند ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هزینه به تعداد واحد تقسیم و دریافت میشود