مشاوره حقوقی رایگان - مشكل در پرداخت سهم نما و ايزوگام آپارتمان

ما در يک ساختمان ١١ واحدی هستيم كه ٥ واحد شمالی و شش واحد جنوبی هست. واحدهای شمالی از لحاظ متراژ نصف واحدهای جنوبی هستند. و واحد ما شمالی هست.
به تازگی قرار بر آن شده است كه نمای ساختمان كه در قسمت شمالی ميباشد تعمير شود. مدير ميگويد همه بايد مساوي سهم پرداخت كنند. مگر نبايد واحدهاي ما كه متراژ نصف دارن، نصف مبلغ پرداخت كنن؟

از طرفي ميخواهند پشت بام را ايزوگام كنند، دوباره ميگويند كه همه بايد يكسان پرداخت كنند. مگر نبايد واحدهاي كوچكتر كمتر پرداخت كنن؟

لطفا راهنمايي بفرماييد؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

معمولا هزینه های مشاعات ساختمان و شارژ ساختمان‌براساس متراژ واحدهاواحدها تعیین میشود. اما باز هم باید دید که تصمیم مدیر ساختمان در جلسه ساختمان چه بوده است