مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در هزینه تعمیرات مشاعات

با سلام. ساختمان ما 11 واحد است که 10 واحد 75 متری و واحد ما 150 متر است. شارژ را دو برابر میدهیم اخیرا قرار است تعمیرات از قبیل. رنگ راه پله. تعمیر دیوار خیاط خلوت. و اسانسور انجام شود. لازم به ذکر است که ما فقط متراژ ساختمانمان بیشتر هست ولی پارکینگ و انباری مساوی با بقیه ساکنین است و از ما هزینه دو برابر برای تعمیر میخواهند. تکلیف چیه راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اصولاً همه در مشاعات به تساوی مالک اند و بدیهی است که به تساوی هم حق و تکلیف دارند