مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت برای حضور در دادگاه

با سلام.
مادر من به دادگاه احضار شدند اما چون دادگاه در شهر دیگری هست نمیتونند خودشون شرکت کنند. آیا امکان دارد که من از ایشون وکالت بگیرم و به جای مادرم در دادگاه شرکت کنم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. خیر فقط وکلای دادگستری مجاز هستند به وکالت از دیگران در جلسات دادگاه شرکت کنند. جهت مشاوره حقوقی سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir