مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

سلام.بنده ساکن اراک هستم و احضاریه از دادکاه 109 کیفری اصفهان برام اومده مبنی بر رابطه نامشروع، 100 درصد اطمینان دارم ک همچین برنامه ای تو زندگیم نداشتم و متاهل هستم. آیا میشه اشتباهی اومده باشه؟ وارد سامانه ابلاغ شدم دیدم یه احضاریه اومده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شاید با موبایل با کسی ارتباط داشته اید

پرسشگر :

تو اصفهان با هیچ کس ارتباط نداشتم.سه روز آخر صفر با زنم رفتم اصفهان.تنها تلفن ی زن و زنگ زدیم اونم از تو دیوار بزا احاره سوییت بود.همین

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی تو سایت شکایتی برعلیه تان ثبت شده یعنی یک کسی یاشکایت کرده یا کسی بعنوان اعلام کننده جرم مثلا ماموران وضابطین به دادسرا اعلام جرم کردندبایدحضوری به شعبه مراجعه کنید