مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه برای کسی که تنها شماره تلفن او را داریم

سلام و خسته نباشین
چطور میتونیم از کسی که شکایت کردیم و تنها شماره تلفن او را داریم احضاریه بفرستیم و شکایت کنیم؟ آیا دسترسی به کد ملی چنین شخصی ممکن است؟ چگونه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شماره تلفن می توانید شماره ملی و آدرس وی را پیدا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با همان شماره تلفن در دفتر خدمات قضایی ارائه نمایید اگر در ثنا ثبت نام نموده باشد قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارایه شماره موبایل به دفتر خدمات قضایی آدرس قابل استعلام هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شماره تلفن را به دفتر خدمات ارائه نمایید اگر در سیستم ثبت نام نداشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ادامه پاسخ مجهول المکان اقدام نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير ، با دستور مقام قضايي دسترسي به كد ملي امكان پذير است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط به نام خودش باشد میتوانید کد ملی وی را از مخابرات استعلام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
اگر شماره به نامش باشد از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توان اقدام کرد